همراه دژ > فریت بار به آمریکا
چرا فِرِیت با همراه دژ؟

ارسال door to door

پشتیبان اختصاصی

ارسال ۳ تا ۵ روز کاری

کارشناسان باتجربه

پرداخت ریالی
سالهاست که پرواز مستقیمی از تهران به سمت آمریکا انجام نشده است و به همین دلیل ارسال بار به آمریکا در کنار بقیه راههای حمل و نقل به صورت مستقیم قطع شده است. ولی صنعت حمل ونقل همیشه راههای جایگزینی برای استفاده عمومی پیدا میکند و حمل بار به آمریکا نیز از این قاعده مستثنی نیست. همیشه افراد مختلف چه به قصد تحصیل یا مسافرت در بین این دو کشور در رفتوآمد هستند و به همین طریق بارهایشان هم جابهجا میشود.
آمریکا کشوری متشکل از ۵۰ ایالت، یک حوزه فدرال، پنج سرزمین خودمختار و مجموعهای از جزایر پراکنده است. ایالات متحده سومین کشور پهناور و پرجمعیت جهان است. نیویورک پرجمعیتترین شهر و واشنگتن پایتخت این کشور است. سالانه تعداد زیادی از افراد برای مهاجرت یا ادامه تحصیل به آمریکا سفر میکنند.
همراه دژ جهت فریت بار به آمریکا برای رفاه حال مشتریان خود امتیازاتی را در نظر گرفته است. این شرکت جهت پیشرفت امنیت و رعایت قوانین و مقررات فریت بار به آمریکا به هیچ عنوان بار پک شده توسط مشتری را نمیپذیرد و صفر تا صد فریت یعنی از بستهبندی تا تحویل بار در مقصد را برعهده دارد.
برای دریافت خدمات فریت بار فرم زیر را پر کنید
محدودیت ها و ممنوعیت های فریت بار به آمریکا
1) کالاهای دارای محدودیت
- مصنوعات فرهنگی
- گوشت و فراوردههای گوشتی
- اکثر میوهها و سبزیها
- غنائم شکار
- گیاهان، دانهها و خاک
- اسلحه گرم
2) کالاهای ممنوع
- کالای ساخته شده از خز
- مواد مخدر و داروهای خاص
- حیوانات در معرض انقراض
- طلا
- محصولات تحریم شده
- مارکهای تجاری
- طراحیهای غیرقانونی
- نرمافزارهای سرقتی
ارسال بار به آمریکا به چه روش هایی است؟
روشهای مختلفی برای حمل به آمریکا وجود دارد که در اینجا آنها را بررسی میکنیم. البته باید تأکید کرد که همراه دژ تنها به روش فریت بار هوایی و برای اهداف غیرتجاری بهصورت غیرمستقیم به این کشور بار ارسال میکند. فریت بار به آمریکا برای مسافران اهمیت بسیاری دارد، در همین راستا شرکت حمل و نقل بین المللی همراه دژ جهت کسب اطمینان مشتریان خود بهترین روش ارسال محموله به آمریکا را باتوجه به ابعاد، مقدار، وزن و حساسیت زمانی بررسی و در نهایت ارسال میکند.
ارسال بار به آمریکا به دو صورت انجام میشود.
1. ارسال بار دریایی به آمریکا
کلانشهرهای بندری فراوانی برای حمل بار دریایی به آمریکا وجود دارد مانند نیویورک، لسآنجلس، هیوستون، فیلادلفیا، سندیهگو، سن خوزه، سانفرانسیسکو، سیاتل و … عمدتاً شهرهایی هستند که حجم زیادی از حمل دریایی از آمریکا را بر دوش دارند. میتوان از این بنادر برای حمل مبلمان، ماشینآلات و… کالاهای حجیم بهصورت فول کانتینر، گروپاژ و بالک استفاده کرد. اما طولانی بودن زمان حمل و نقل یکی از معایب حمل به آمریکا به روش دریایی است. در این روش امکان آسیبپذیری در برابر آبوهوای نامساعد وجود دارد و نظارت بر آن هنگام حمل ونقل دشوار است. نیازمند رعایت محدودیتهای گمرکی و مالیاتی همچنین فراهمکردن مدارک بیشتری است .
2. ارسال بار هوایی به آمریکا
سریعترین روش حمل و نقل فریت بار هوایی به آمریکا است که از ایران به مقاصد نیویورک، لسآنجلس، شیکاگو، هیوستون، فینیکس، فیلادلفیا، سن دیگو، دالاس و… پرواز صورت میگیرد. اما از معایب حمل ونقل هوایی میتوان به هزینه بالای آن اشاره کرد و همچنین به دلیل محدودیت در فضای هواپیما نمیتوان کالا با اندازه یا وزن مشخصی ارسال کرد. در نتیجه بهترین گزینه برای حمل بسته های کوچک و اسناد، وسایل شکننده و فسادپذیر، فریت بار هوایی است.

زمان ارسال بار به آمریکا
- هوایی: بین ۵ الی ۱۰ روز زمان رسیدن کالا به یکی از فرودگاههای آمریکا است.
- دریایی: حدود ۴ الی ۱۰ روز زمان رسیدن بار از هر جای ایران به بندرعباس است و پس از آن حدود ۴۰ تا ۶۵ روز زمان رسیدن به یکی از بنادر آمریکا است.
مدارک لازم برای فریت بار به آمریکا
- اصل پاسپورت فرستنده و گیرنده
- اصل کارت ملی فرستنده و گیرنده
- کپی بلیت
- آدرس کامل فرستنده و گیرنده به همراه کد پستی Zip Code و شمارهتلفن
- لیست کالا یاPacking list به همراه ابعاد بستهها به سانتیمتر
- فاکتور کالا Invoice
- آدرس ایمیل
مراحل فریت بار به آمریکا
- مشاوره تلفنی، بازدید رایگان کارشناس برای فریت بار
- بستهبندی ارسال هوایی و یا نوع کانتینر فریت بار
- بارگیری
- تهیه لیست بستهبندی
- انجام امور سمپاشی و صدور گواهینامههای معتبر بینالمللی کارگو
- تشریفات گمرکی، بازرسی توسط سگ موادیاب و پلمب کانتینر
- تحویل بار به هواپیمایی
- صدور بیمهنامه معتبر بینالمللی و ارسال کالا
- پیگیری بار آنلاین پس از حمل بار
هزینه ارسال بار به آمریکا
قیمت ارسال بار با هواپیما، بیشتر از هزینه فریت بار زمینی و دریایی است؛ اما محاسن بیشتری نسبت به آنها دارد. محاسنی از قبیل سرعت بالای ارسال بار، امنیت بسیار بالای حمل هوایی، قابلیت آن برای حمل بارهای فاسدشدنی نظیر مواد غذایی، دارو و نمونههای آزمایشگاهی و میوه و دیگر موارد اما لازم به ذکر است که حمل دریایی هم ویژگیهای چشمگیری نسبت به حمل هوایی دارد مانند نامحدودی در میزان وزن و حجم در ارسال بار. هزینه ارسال بار باتوجه به کشور مقصد، حجم و وزن بار (هرچقدر وزن کالا افزایش یابد، نرخ هر کیلوی آن کاهش مییابد)، نوع حمل و شرکت حمل ونقلی که انتخاب میشود و نوع بستهبندی و خدمات جانبی مثل استفاده از کارت بازرگانی، خروج موقت و هزینههای گمرکی (بیمه، سوخت، تمبر و بارنامه و مالیات 9%) جداگانه محاسبه میشود.
فرودگاههای بینالمللی امریکا
1. فرودگاه هارتسفیلد جکسون آتلانتا
فرودگاه بینالمللی هارتسفیلد-جکسون آتلانتا عموماً با نامهای فرودگاه آتلانتا، هارتسفیل و ارتسفیلد-جکسون شناخته میشود، این فرودگاه واقع در ۱۱ کیلومتری جنوب شهر آتلانتا در ایالت جورجیا آمریکا است که مجهز به ۲۰۷ گیت داخلی و بینالمللی است. از سال ۱۹۹۸ پررفتوآمدترین فرودگاه جهان از نظر تعداد مسافر و پروازها بوده است.
2. فرودگاه اوهیر شیکاگو
فرودگاه بینالمللی اوهر شیکاگو جزو گروهی از فرودگاههایی است که به بیش از ۲۰۰ مقصد در نقاط مختلف جهان، پرواز انجام میدهند. این فرودگاه واقع در 27 کیلومتری با مرکز شهر شیکاگو در ایالت ایلینوی آمریکا است. فرودگاه اوهیر پررفتوآمدترین فرودگاه جهان از نظر تعداد پروازها است.
3. فرودگاه بینالمللی لسآنجلس
فرودگاه بینالمللی لسآنجلس واقع در شهر لسآنجلس در ایالت کالیفرنیا است. این فرودگاه بزرگترین، پررفتوآمدترین و یکی از مهمترین فرودگاههای ایالات متحده آمریکا است. شما میتوانید تمام لوازم شخصی خود را تحت عنوان Used personal effects (لوازم مستعمل شخصی) از لسآنجلس به تمام شهرهای آمریکا با اخذ مبلغی ناچیز در حدود 40 دلار، بدون هیچگونه عوارض گمرکی ارسال کنید.
سوالات متداول
چند کیلو بار میتوان به آمریکا ارسال کرد؟
برای ارسال بار از طریق فریت بار باید وزن محموله بیش از ۴۵ کیلوگرم باشد.
چگونه از قیمت دقیق ارسال بار به آمریکا آگاه شوم؟
ازآنجایی که ایالتهای آمریکا زیاد هستند و هزینه فریت بار به هرکدام از این ایالتها متفاوت است، پیشنهاد میشود برای اطلاع دقیق با مشاوران ما تماس بگیرید.
آیا امکان ارسال فرش به آمریکا وجود دارد؟
در صورت مسافری میتوانید نهایتاً ۲۰ مترمربع از فرش دستباف ایرانی را با خود به آمریکا ببرید اما برای بیش از این میزان نیازمند بارنامه و طی مراحل قانونی است.
آیا ارسال مواد غذایی به آمریکا مجاز است؟
معمولاً در گمرکات کشورهایی مانند آمریکا، مواد غذایی حتی به میزان اندک در محمولهٔ مسافر، از حساسیت بالایی برخوردار است. یعنی ممکن است در بازرسی گمرک، مواد غذایی از لابهلای بار شما جدا شده و دور ریخته شود؛ بنابراین بهتر است که چنانچه از ارسال مواد غذایی ناگزیرید، آنها را در بستهبندیهایی در جعبهای جداگانه قرار دهید تا اگر هم به مشکلی برخورد فقط آن جعبه باز شود و دیگر محمولههای شما آسیبی نبیند .
هزینه ارسال بار به امریکا چقدر است؟
تعرفههای هرکدام از ایرلاینها که اقدام به ارسال بار به شهرهای مختلف امریکا میکنند تفاوت دارد. هزینه هر کیلو بار هوایی برای هر ایالاتی نیز متفاوت است. بنابراین بهتر است با مشاوران ما تماس بگیرید تا از هزینه دقیق آن مطلع شوید.