واردات از چین

برای مشاوره تماس بگیرید.

استفاده از نیروی کار ماهر، تکنولوژی پیشرفته و دستمزد پایین کارگر باعث شده تا تجارت با چین یکی از به‌صرفه‌ترین روش‌های تجارت بین‌المللی برای اغلب بازرگانان باشد. همچنین با کم رنگ‌تر شدن مراودات تجاری ایران با سایر کشورها، واردات از چین در سال‌های اخیر افزایش‌یافته، به‌طوری‌که بسیاری از بازرگانان به تجارت با چین ترغیب شده‌اند. تجارت با چین شروع خوبی برای فعالیت افراد تازه‌کار و مبتدی است؛ زیرا موقعیت تجاری و اقتصادی این کشور به‌دلیل حجم بالای صادرات و واردات بین ایران و چین اختصاص‌یافته است.

مراحل واردات از چین

  1. منبع یابی
  2. خرید کالا
  3. دریافت فاکتور از فروشنده
  4. ثبت سفارش کالا
  5. حمل کالا به مقصد
  6. ترخیص کالا از گمرک
مراحل واردات کالا از چین

پرسودترین کالاهای وارداتی از چین

بهترین کالاهای وارداتی از چین به ایران باتوجه‌به میزان تقاضا در کشور ماشین‌آلات صنعتی، لباس و پوشاک و گوشی همراه است که برای بازرگانان بیشترین سود را به‌همراه دارد؛ اما در ادامه به دیگر کالاهای پرسود وارداتی از چین می‌پردازیم:

  • کاغذ
  • لوازم‌خانگی
  • لوازم ساختمانی
  • لوازم جانبی اتومبیل
  • مواد اولیه شیمیایی و معدنی
  • قطعات صنعتی و ماشین‌آلات
  • لوازم جانبی و قطعات موبایل و کامپیوتر
برای اطلاعات بیشتر فرم زیر را پر کنید
تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

بیشترین کالاهای وارداتی جزئی از چین

بیشترین کالاهای وارداتی جزئی از چین طبق آمار واردات کالا، مربوط به قطعات صنعتی و ابزارهای موردنیاز کارخانه‌ها و صنایع بزرگ است. دیگر کالاهای جزئی که بیشتر جنبه پوشش‌دادن برخی نیازهای خاص مصرف‌کنندگان ایرانی به‌حساب می‌آیند، کالاهایی همچون موبایل و لوازم جانبی آن و کامپیوتر، قطعات و لوازم پلاستیکی، وسایل و ابزار خیاطی، انواع کاغذدیواری، لوازم‌خانگی، انواع وسایل روشنایی، شیرآلات و اتصالات لوله‌کشی، پوشاک مردانه و زنانه، انواع پارچه و پیچ‌ومهره هستند.

حداقل سرمایه برای واردات از چین

حداقل سرمایه برای واردات از چین به موارد زیادی بستگی دارد. اینکه میزان و حجم کالا و نوع کالا چگونه باشد، چگونگی حمل‌ونقل و سایر موارد که برای ورود کالا از چین و هر کشوری می‌تواند در هزینه و سرمایه تأثیر بگذارد. نمی‌توان سرمایه مشخص و محدود را برای این کار معین کرد. بااین‌حال انواع مختلفی از کالاها از چین می‌تواند وارد ایران شود، بنابراین حداقل سرمایه تا حد زیادی به نوع کالاهای وارداتی و میزان نیاز به واردات آن‌ها در کشور بستگی دارد. این دو عامل بیشتر از همه موارد علاوه بر سرمایه اولیه می‌تواند هزینه‌های واردات کالا از چین را تحت‌تأثیر قرار دهد.

ترخیص کالا از چین به ایران

برای ترخیص کالاها باید مدارکی از قبیل بارنامه، پروفرما، پکینگ لیست، گواهی مبدأ و … در اختیار کارکنان گمرک قرار بگیرد. کارت بازرگانی، از موارد ضروری برای ترخیص کالا از چین است. این کارت برای کالاهایی که منافی بافرهنگ عمومی کشور ندارد، صادر می‌شود که ازجمله کالاهای قابل‌ورود از چین می‌توان به پوشاک، دارو و تجهیزات پزشکی، مینی لودر، لیفتراک‌های کوچک، ادوات کشاورزی، کیف، کفش، عطر و ادکلن، انواع دستگاه کپی و چاپ، انواع دستگاه‌های الکترونیکی و دیجیتالی، مواد غذایی و لوازم‌آرایشی و بهداشتی، وسایل و لوازم دست‌دوم خریداری‌شده و … اشاره کرد.

نکات مهم قبل از واردات مستقیم از چین

1. همیشه به دنبال پایین‌ترین قیمت نباشید.

اگر به فاکتوری برخوردید که به طور قابل توجهی ارزان‌تر از بقیه است، به آن شک کنید. باید بدانید که پایین‌ترین  پایین‌ترین قیمت همیشه دارای ریسک بالا، شاید کیفیت کمی همراه است.

2. هنگام ارسال حواله به چین از یک صرافی معتبر استفاده کنید.

3. پیدا کردن تامین‌کننده مورد اعتماد

۴. بازرسی کالا و مطمئن شدن از کیفیت کالا (برای اینکار می‌توانید قبل از واردات عمده یک کالا بصورت نمونه از آن تامین کننده خریداری کرده و در ایران بررسی کنید. درصورت اطمینان از کیفیت کالا و رضایت کافی وارادات عمده از چین را انجام دهید.

نکات مهم واردات مستقیم از چین

راز آخر

شما به‌عنوان یک فرد تاجر می‌توانید از چین کالاهایی را وارد ایران کنید که سود خوبی هم داشته باشد؛ اما باید نسبت به مقررات و آداب تجارت با چین دانش کافی را به‌دست آورید؛ زیرا استقلال سیاسی و اقتصادی چین باعث شده تا نظام حاکم بر کشور چین با ویژگی‌ها و اصول حاکم بر سایر کشورهای جهان متفاوت باشد. ازاین‌رو باید برای تجارت با چین از مشاوره بازرگانی و راهنمایی مشاورین در امور واردات و صادرات بهره گرفت. شرکت حمل و نقل بین المللی همراه دژ ایرانیان می‌تواند به شما در زمینه تجارت و واردات کالا از چین توسط کارشناسان و مشاوران متخصص خود راهنمایی دهد.

سؤالات متداول

هزینه واردات کالا از چین، به نوع کالا، وزن و روش حمل آن بستگی دارد.

تجارت چمدانی به انجام واردات و صادرات مسافری که گاهی از طریق بازارچه‌های مرزی در کشورهای همسایه و گاهی فراتر از آن صورت می‌گیرد، گفته می‌شود.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *