جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

حمل حیوانات با هواپیما با شرکت حمل و نقل حیوانات

حمل حیوانات به صورت هوایی از اواخر دهه 1930 آغاز شد. در دنیای مدرن امروز، حمل هوایی برای انتقال حیوانات، به خصوص در مسیرهای طولانی، یکی از امن‌ترین و مناسب‌ترین روش‌هاست. البته این امر چالش‌های زیادی مانند: به کارگیری تجهیزات خاص را به همراه دارد تا امنیت و آسایش حیوانات در طول سفر بیمه باشد. شرکت همراه دژ ایرانیان با داشتن مجوز رسمی و قانونی از سازمان هواپیمایی کشوری، می‌تواند حیوانات خانگی شما را در امنیت و آسایش به مقصد مورد نظر حمل کند. 

در اکثر نقاط دنیا حیوانات خانگی یکی از اعضای خانواده به شمار می‌آیند. به دلیل وابستگی که بین اعضای خانواده و این حیوانات وجود دارد، غالباً صاحبان آن‌ها هنگام تغییر محل زندگی یا سفر، آن‌ها را هم با کمک شرکت حمل و نقل حیوانات همراه خود می‌برند. چندین روش برای پست حیوانات زنده اهلی و وحشی وجود دارد. در سفرهای طولانی و جابجایی‌های بین‌المللی از حمل هوایی برای این موجودات استفاده می‌شود.
هر شرکت هواپیمایی برای حمل حیوانات قوانین خودش را دارد. بهتر است چند ماه پیش از سفر، مقررات شرکت‌های مختلف را بررسی کرده و شرایط دقیق حمل را از آن‌ها پرسیده شود. به این ترتیب، زمان کافی برای آماده کردن این حیوانات برای سفر هوایی توسط شرکت حمل و نقل حیوانات به دست خواهد آمد.

یاتا چیست

یاتا چیست؟

یاتا کتاب مقررات حمل هوایی است که سازمان حمل و نقل هوایی بین‌المللی، آن را به عنوان مرجع قوانین حمل هوایی و برای همه نوع محموله تدوین کرده است. قوانین یاتا برای حمل موجودات زنده نیز لازم الاجرا بوده و تمامی شرکت های هواپیمایی و حمل بار هوایی و فریت بار عضو سازمان حمل‌ونقل هواپیمایی موظف به رعایت این قوانین هستند. تخطی از اجرای قوانین یاتا خساراتی جبران‌ناپذیر برای شرکت‌های حمل‌کننده و یا مشتریان به بار خواهد آورد. در حمل هر نوع کالا از جمله حیوانات زنده، این قوانین کمک می‌کند تا با رعایت استانداردهای سلامت، بار به صورت ایمن به مقصد مورد نظر حمل شود.

خوب است بدانید که برخی از نژادهای حیوانات بنا به قوانین عرفی و شرعی هر کشور، توسط تمامی ایرلاین‌ها مورد تایید و پذیرش نیستند. بهتر است چند ماه قبل از جابجایی، تمامی اطلاعات و قوانین مربوط به نوع و نژاد حیوان خود را از ایرلاین مربوطه درخواست کنید تا زمان کافی برای تصمیم گیری و برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشید.

قوانین یاتا در حمل هوایی

قوانین و مقررات یاتا IATA جهت حمل حیوانات (LAR)

قوانین یاتا یک استاندارد جهانی برای حمل و نقل حیوانات زنده توسط ایرلاین های بازرگانی است. تفاوتی نمی‌کند که حیوان، یک حیوان خانگی باشد یا برای مقاصد کشاورزی یا جانورشناسی و …. هدف یاتا اطمینان از ایمنی و آسایش حیواناتی است که از طریق هوایی حمل می‌شوند. شصت و چهارمین نسخه این قوانین در اول ژانویه 2020 منتشر گردید.

یاتا برد مواد فاسدشدنی و حیوانات زنده را یکی کرد. در این راستا داده‌های کلیدی در مورد آسایش حیوانات، شناسایی و رفتار حیوانات بر اساس دانش و علم روز را در اختیار صنعت هوایی قرار داد.

گرچه این نقش دولت‌هاست تا قوانین مربوط به حمل حیوانات زنده را ایجاد و اجرا کنند، اما یاتا مقررات و قوانین حمل حیوان زنده را منتشر کرد. از تمام اعضای یاتا خواسته شده تا پایبند به این قوانین باشند. قوانین یاتا وضع شدند تا حمل حیوانات زنده به نحوی باشد که آسایش و راحتی حیوانات، در طی این دوره با بالاترین درجه اهمیت برای افرادی که در این صنعت فعالیت می‌کنند، در برداشته باشد. در این شرایط حیوانات در امنیت و آرامش کامل سفر کنند.

به سازمان‌هایی که تحت آموزش، شرایط ارزیابی و اعتبارسنجی قرار می‌‍گیرند، گواهی توسط IATA اعطا می‌گردد. پس از اتمام موفقیت‌آمیز و رعایت استانداردها در صفحه رسمی IATA ثبت می‌شوند.

مدارک مورد نیاز برای حمل حیوانات

 

 

 

مدارک مورد نیاز برای حمل موجودات زنده

مدارک نام‌برده می‌‍بایست حداقل 3 ساعت قبل از پرواز، به دفتر قرنطینه دامپزشکی مستقر در فرودگاه هر کشور ارسال شود.

شیوه پذیرش حیوانات خانگی توسط ایرلاین‌های مختلف

ایرلاین‌های مختلف شرایط و روش‌های خاص خود برای حمل حیوانات زنده را دارند. حتی برخی کشورها به کلی اجازه ورود حیوان زنده از طریق هواپیما را نمی‌دهند. به عنوان مثال برای ارسال حیوان خانگی به شهرهای انگلیس تنها روش ممکن کارگو است. در زیر با شرایط و روش پذیرش حیوانات توسط ایرلاین‌های داخلی آشنا خواهید شد. لازم به ذکر است که مدارک مورد نیاز مثل کارت واکسن، شناسنامه و … برای هر کدام از ایرلاین‌ها متفاوت است.

نام ایرلاین روش حمل
هواپیمایی کاسپین ندارد
هواپیمایی تابان کارگو
هواپیمایی ایران ایر کارگو و فریت
هواپیمایی ماهان کارگو و فریت
هواپیمایی آسمان کارگو

روش حمل حیوانات

 

انواع روش‌های حمل حیوانات (همراه و غیر همراه)

۱. از طریق پایانه های مسافری فریت (همراه)

 

در این روش باید موقع خرید بلیط هواپیما، کدسرویس حمل موجود زنده را نیز از دفتر آژانس هواپیمایی دریافت نمایید. هر مسافر می‌تواند دو قلاده سگ یا گربه، یا ۱۰ پرنده تزیینی را به صورت همراه در کابین مسافری حمل کند. بدین صورت که حیوان در قفس خود، مانند دیگر چمدان‌های همراه مسافری، در داخل ترمینال مسافری فرودگاه، تحویل کارمند هواپیمایی شده و در قسمت کارگوی هواپیما جای داده می‌شود.

در پست حیوانات زنده داخل کشور حیوانات به محض رسیدن به مقصد در ترمینال مسافری فرودگاه، همراه چمدان‌ها تحویل مسافر داده می‌شود. در این روش جدا از اینکه بار همراه داشته باشید، هزینۀ حمل حیوانات خود را به صورت اضافه بار مسافری را نیز می‌بایست به ایرلاین پرداخت کنید.

۲. از طریق پایانه‌های باربری کارگو و بارنامه (غیر همراه)

هنگامي كه به هر علتی در سفر، مسافر نتواند همراه حيوان خود باشد، اين سرويس در اختيار وی قرار داده مي‌شودحيوان اهلی یا وحشی در پايانه باربری پذيرش و در فرودگاه مقصد به مسافر يا شخصي كه در بارنامه معرفی شدهدر محل ترخیص بارنامه تحويل داده مي‌شود.

شرایط قفس برای حمل حیوانات

شرایط بسته‌بندی حیوانات (قفس)

  • قفس باید مناسب که حتما محکم و تمیز باشد.
  • قفس می‌بایست دارای قفل و بست مناسب باشد.
  • قفس می‌بایست دارای منافذ کافی جهت جریان هوا بوده تا از خفگی حیوان جلوگیری شود.
  • قفس باید دارای فضای کافی جهت نشستن و ایستادن و گردش و حرکت حیوان باشد.
  • قفسه می‌بایست بدون تیزی و یا بریدگی در تمامی قسمت‌های بدنه باشد.
  • بهتر است از چند ساعت قبل، به حیوان غذا و آب کافی داده شود.
  • پوزه حیوان باید آزاد باشد و نباید درون قفس برای حیوان پوزه‌بند بسته شود.
حمل حیوانات
وزن قفس ابعاد باکس سایز باکس
3 کیلوگرم 53×41×38 سانتی متر 100
6 کیلوگرم 69×51×48 سانتی متر 200
8 کیلوگرم 84×56×58 سانتی متر 300
11 کیلوگرم 91×61×66 سانتی متر 400
15 کیلوگرم 102×69×76 سانتی متر 500
23 کیلوگرم 122×81×89 سانتی متر 700

اندازه قفس های استاندارد حمل حیوانات زنده

برای حمل حیوانات زنده باید با توجه به نوع حیوان قفس مناسب را انتخاب کنید. بهتر است بدانید که وزن حیوان را باید به وزن قفس اضافه کرد. توصیه می‌شود در روزهای گرم از پروازهای شب یا صبح زود و در روزهای سرد از پروازهایی که در طول روز هستند، استفاده کنید. تحویل حیوان در مقصد بر اساس فرم تنظیم شده در مبدا به فرد ذکر شده صورت می‌پذیرد. بر اساس فرم تکمیل شده در مبداء هرگونه هزینه اضافی اعم از: خدمات دامپزشکی، قرنطینه، هزینه اسکان,، تغذیه، ترخیص، بازگشت به مبداء، جریمه و…. حیوان بر عهده صاحب بار می‌باشد.

مزایای قوانین و مقررات حمل حیوانات

  1. بهبود کیفیت و ایمنی حمل حیوانات از طریق کیفیت مناسب خدمات و مدیریت ریسک
  2. استانداردسازی در کاربری و حمل و نقل حیوانات زنده
  3. اجرای یکپارچه مقررات مربوط به حیوانات زنده LAR
  4. بالابردن صلاحیت کارکنان، از طریق برنامه‌های آموزشی کارآمد
  5. افزایش قدرت حرفه‌ای در صنعت و همچنین ارائه خدمات با کیفیت بالاتر
  6. افزایش همکاری بین ذی‌نفعان و خطوط تجاری معتبر
  7. ترویج یک رویکرد یکنواخت در یک محیط متغیر برای حمل حیوانات زنده
  8. تقویت اعتماد از طریق شفافیت و ارتباطات
dog-crates-kennel-choosing-the_right-crate-article

چرا حیوانات با هواپیما حمل میشوند

چرا حیوانات زنده با هواپیما منتقل می‌شوند؟

دلایل زیادی وجود دارد که مردم مایل به انتقال حیوانات زنده هستند. حیوانات ممکن است حیوانات خانگی شخصی یا سگ‌های راهنما و کمک باشند. ممکن است حیوانات برای مقاصد ورزشی، حیوانات کشاورزی برای پرورش، حیوانات غذایی که برای کشتار، گونه‌های حیوانی و جانوری برای دلایل علمی و … حمل می‌شوند. حمل و نقل حیوانات برای مدت زمان طولانی، ظالمانه است، از همین رو در صورت امکان از آن اجتناب می‌شود. بنابراین، برای سفرهای طولانی تنها گزینۀ سریع استفاده از هواپیماست.

آیین نامه ها ، استانداردها و کنوانسیون ها حمل حیوانات

 

 

 

آیین‌نامه‌ها، استانداردها و کنوانسیون‌ها حمل حیوانات

از آنجا که حمل و نقل هوایی انسانی ترین روش حمل و نقل حیوانات زنده در مسافرت‌های طولانی است. اطمینان از رعایت استانداردهای بالا توسط همه افراد دست‌اندرکار: بازرسان دامپزشکی، نگهبانان حیوانات، نگهبانان، تولیدکنندگان کانتینر، هواپیمابر، خلبان و غیره مهم است. این امر از طریق تنظیم مقررات و نظارت بر آن‌ها حاصل می‌شود. مقررات مربوط به حمل و نقل حیوانات زنده باید از رعایت الزامات ایمنی هواپیما و عمل و رفتار انسانی با حیوانات مطابق با استانداردهای فعلی اطمینان حاصل کند.

 ایمنی اعضای خدمه ، مسافران و نگهبانان حیوانات نیز باید در نظر گرفته شود. انجمن حمل و نقل هوایی بین المللی  (IATA)  یک نهاد نظارتی نیست. اما اعضای شرکت‌های هواپیمایی انجمن موظفند تا از مقررات حیوانات زنده (LAR) IATA پیروی کنند. به همین ترتیب، IATA’s LAR  استاندارد جهانی برای حمل حیوانات زنده توسط خطوط هوایی تجاری تبدیل شده است و نهادهای تنظیم کننده ملی به آن مراجعه می‌کنند.

علاوه بر خطوط هوایی، حمل و نقل هوایی، حمل و نقل کالا متخصصان مراقبت از حیوانات از LAR استفاده می‌کنند. LAR شامل یک طبقه‌بندی جامع از 1000 گونه جانوری به همراه مشخصات کانتینر مورد نیاز برای حمل و نقل آن‌هاست. این برنامه همچنین شامل اطلاعات مربوط به نحوه دست‌کاری، علامت‌گذاری و برچسب‌گذاری به همراه مستندات لازم در هنگام حمل و نقل هوایی حیوانات است. البته قوانین و دستورالعمل‌های ملی و مخصوص هر کشور نیز در نظر گرفته شده است.

کنوانسیون تجارت بین‌المللی گونه‌های جانوری و گیاهان وحشی در معرض خطر (CITES) نیز مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های دقیق برای حمل و نقل همه حیوانات را تعیین کرده است. این دستورالعمل‌ها سعی در پیروی از LAR دارند.

هواپیما مخصوص حمل حیوانات

 

 

سازندگان هواپیما برای حمل و نقل حیوانات

از همه حیوانات به عنوان محموله زنده نام برده می‌شود و بیشتر آن‌ها در محفظه‌های حمل و نقل هوایی هواپیما نگهداری می‌شوند. مگر اینکه هواپیما به عنوان یک ناو مخصوص حمل و نقل دام تبدیل شده باشد.

بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی اجازه حمل حیوانات خانگی کوچک را در کابین مسافران تحت شرایط خاص می‌دهند. هنگام حمل سگ‌های راهنما و کمک در کابین مسافران، دستورالعمل‌هایی وجود دارد که باید رعایت شوند. تولیدکنندگان هواپیما می‌توانند اطلاعات ویژه‌ای را در مورد حمل و نقل ایمن حیوانات زنده در هر نوع و مدل مختلف هواپیمایی به حامل‌های هوایی ارائه دهند. به خصوص با اشاره به بارگیری، ذخیره و تخلیه، کنترل دما و رطوبت.

حمل و نقل ایمن حیوانات زنده

 

 

 

عوامل کلیدی برای حمل و نقل ایمن حیوانات زنده

 عوامل کلیدی که بر حمل و نقل ایمن حیوانات زنده تأثیر می‌گذارد، عبارتند از:

  • تنظیمات سیستم کنترل محیط زیست هواپیما (ECS)
  • فیزیولوژی حیوانات
  • فرودگاه و محیط‌های بین راهی
  • رسیدگی و اداره امور بر روی زمین

تنظیمات، بسته‌بندی بهینه ECS و تنظیمات بارگیری ایده‌آل بسته به گونه‌ها متفاوت است. ترکیب گونه‌های در حال گذار مدیریت این عوامل کلیدی را پیچیده می‌کند.

کنترل شرایط برای حمل هوایی حیوان

 

 

 

کنترل محیطی برای حمل و نقل حیوانات

برای حفظ رفاه و آسایش محموله‌های حیوانات زنده و جلوگیری از مرگ آنها، سه پارامتر محیطی باید کنترل شوند. این موارد عبارتند از:

  • دما
  • رطوبت نسبی
  • غلظت دی اکسید کربن محفظه بار (CO2)

بسته به گونه های حمل شده (سن و وضعیت حاملگی حیوان) هر یک از این پارامترها به طور قابل توجهی متفاوت است. به عنوان مثال ، بیشتر حیوانات بزرگ دامداری در محدوده 4.4 تا 26.6 درجه سانتی گراد ، 0 تا 75٪ رطوبت و 0 تا 3٪ CO2  قرار دارند. در حالی که طیور یک روزه به 32 تا 37 درجه سانتی گراد ، 0 تا 80 درصد رطوبت و 0 تا 0.5 درصد CO2 نیاز دارند.

میزان رطوبت و میزان CO2 در داخل محفظه بار به طور مستقیم توسط تنظیمات ECS قابل کنترل نیست و دمای نگهداری تعیین شده توسط خلبانان، لزوماً آن چیزی نیست که توسط حیوانات تجربه می‌شود. بدیهی است که هوای ورودی، دارای مقداری بخار و محتوای CO2 است. اما هنگام ورود به محفظه بار با هوای موجود مخلوط می‌شود که به نوبه خود حتماً تحت تأثیر درجه حرارت بدن، بازدم و انتشار آن قرار گرفته است. از داده‌های حاصل از تجارب در حین کار از وضعیت هوا در هر محفظه بار، می‌توان برای تصمیم‌گیری در مورد اینکه چه حیواناتی را  و به چه تعداد حیوان را باید با یک  هواپیما حمل کرد، استفاده نمود.

برای اطمینان از مناسب بودن شرایط آب و هوایی، همیشه می‌توان تعداد حیوانات برنامه‌ریزی شده برای حمل و نقل را کاهش داد و توزیع آن را در قسمت‌های بار هواپیما (در صورت امکان) برنامه‌ریزی کرد. برخی از تنظیمات ECS  هواپیما و محفظه بار اجازه می‌دهد تا سرعت جریان هوا تنظیم شود. برای بارهای حیوانی با چگالی بالا باید نرخ جریان هوا بیشتر باشد. این امر افزایش مصرف سوخت را در پی دارد. در صورتي كه محفظه بار هيچ گونه بار حيواني و حساس به دما را نداشته باشد و در صورتي كه تهويه بيشتري در محفظه‌هاي حيوانات فراهم شود، بدون افزايش دما از طريق انتقال گرما، تهويه مطبوع اين منطقه را مي‌توان خاموش كرد. این ممکن است به کاهش سوخت کمک کند.

عوامل کلیدی روی زمین برای حمل حیوانات

 

 

 

 

عوامل کلیدی روی زمین برای حمل حیوانات

زمانی که درجه حرارت محیط خارجی در حین عملیات زمینی زیاد است (تاکسی، قبل از پرواز، پس از فرود و توقف‌گاه‌ها) ECS باید بتواند محفظه‌های بار را به میزان کافی خنک کند. همچنین، زمانی که هواپیماها در اثر تابش شدید خورشید در زمین و در معرض گرما قرار بگیرند، دما در محفظه‌های بار بالا می‌رود. عملکرد قبل از بارگیری و شروع موتور، عملکرد واحد کمکی نیروی هواپیما (APU) و در صورت وجود سیستم‌های خنک‌کننده خارجی تعیین می‌کنند که آیا شرایط برای بارگیری حیوانات مناسب است یا خیر. 

هدف از حمل و نقل همیشه باید این باشد که زمان نگهداری حیوانات در محفظه‌های بار را کاهش دهد. بنابراین همکاری نزدیک بین خدمه پرواز در زمان بارگیری و تخلیه خدمه زمینی، عوامل حمل و نقل حیوانات و خدمات ترافیک هوایی مورد نیاز است. به عنوان مثال، بستن درهای بار قبل از عزیمت و باز شدن اولین بار هنگام ورود ممکن است، جریان هوای بیشتر و شرایط راحت‌تری را برای حمل حیوانات مهیا کند. همچنین بارگیری حیوانات در شب می‌تواند از افزایش درجه حرارت روز در محیط و از کار بیشتر برای ECS جلوگیری کند.

بارگیری

مشورت با سازندگان هواپیما در مورد توصیه‌های خاص در مورد حمل حیوانات و بارگیری آن‌ها در انواع و مدل‌های مختلف هواپیما ضروری است.

با این حال عوامل زیر باید در نظر گرفته شود:

بارگیری حیوانات برای انتقال با هواپیما
  • حیوانات و دی اکسیدکربن (معمولاً به صورت یخ خشک) را هم‌زمان در یک محفظه منتقل نکنید.
  • از قرار دادن حیوانات زنده در کنار محموله‌هایی که حاوی رطوبت زیادی است خودداری کنید. مانند یخ یا مایعات داخل ظرف.
  • محفظه حیوانات را با فضای کافی بین پالت‌ها بارگیری کنید تا هوا بتواند آزادانه گردش کند.
  • در برخی مناطق درون محفظه‌های بار ممکن است انتقال گرمای بیشتری از طریق دیوارها انجام پذیرد. در چنین شرایطی باید تراکم حیوانات کاهش یابد.
  • محفظه حیوانات و پالت‌ها باید طوری طراحی و ساخته شوند که در هنگام تلاطم در پرواز، یکپارچگی آنها حفظ شوند.
  • محفظه‌ها، مخصوص گونه‌های مختلف حیوانات طراحی شده اند و باید دارای شکاف‌ها و منافذ تهویه مناسب جهت جریان هوا و جلوگیری از تجمع CO2 باشد.
  • ساختار محفظه‌ها باید به گونه‌ای باشد که با رفتارهایی از قبیل چنگ زدن، لگد زدن و غیره سست نگردد.
  • ساخت کانتینر باید امکان بازرسی‌های مناسب، هم در پرواز و هم در هواپیما را فراهم کند. بنابراین نور کافی نیز لازم است.
  • هنگامی که حیوانات در حال بارگیری هستند، شیب رمپ‌های بارگیری باید به حداقل برسد تا توانایی هر گونه حیوانی تسهیل شود و توجه به باتوم‌ها یا سایر اقدامات ضد لغزش مورد توجه قرار می‌گیرد.
  • هنگام حمل حیوانات در محوطه شکم (محفظه‌های طبقه پایین)، دسترسی در حین پرواز احتمالاً امکان پذیر نخواهد بود. تمام جنبه‌های رفاه حیوانات باید برنامه‌ریزی و محاسبه شود، خصوصاً که کنترل دما در این شکم‌ها معمولاً دشوارتر است.

رفاه عمومی حیوانات در هواپیما

رفاه عمومی حیوانات در هواپیما

 به غیر از عواملی که در بالا مورد بحث قرار گرفت، ملاحظات دیگری نیز برای حمل و نقل حیوانات زنده برای بسته‌بندی کننده‌ها و حامل ها وجود دارد. حیوانات باید از سلامتی خوبی برخوردار باشند، ترجیحاً باردار نباشند و گونه های مخلوط نباید در یک ظرف قرار بگیرند. اگر آرام‌بخشی ضروری تشخیص داده شود، توصیه می‌شود دامپزشک با حیوان سفر کند. توجه داشته باشید که پس از مصرف آرام‌بخش ممکن است حیوان قادر به حفظ تعادل در هنگام تلاطم نباشند و بنابراین آسیب ببینند.

 رسیدگی به بیماری، آسیب یا مرگ در حین انتقال ممکن نیست، بنابراین بازرسی در هنگام توقف سوخت گیری ضروری است. دست زدن به حیوانات خطر آلودگی انسانی و آلودگی متقابل بین حیوانات و سایر گونه ها را به همراه دارد، بنابراین در هر زمان ممکن باید از آن اجتناب شود. به همین دلیل مواد غذایی نباید در نزدیکی حیوانات نگهداری شوند. اگرچه، مواردی پیش می‌آید که از بین بردن یک حیوان بیمار یا آسیب دیده، در حین حمل و نقل، مورد نیاز است. این باید توسط دامپزشک یا کسی که دارای تجربه مناسب است انجام شود.

برخی از وسایل کشتن یک حیوان، مانند دارت بی‌هوشی در صورت استفاده نادرست می‌تواند به ساختارها و سیستم‌های هواپیما آسیب برساند. ترتیب تغذیه و آب‌دهی به گونه‌های حیوانات درگیر و مدت زمان سفر بستگی دارد. برخی از حیوانات (به عنوان مثال خزندگان) می‌توانند بدون درد و رنج برای مدت طولانی بدون غذا و آب به راحتی زنده بمانند، برخی دیگر ممکن است از روزه‌داری قبل از بارگیری در هواپیما بهره‌مند شوند. در صورت تأمین آب، باید خطر غرق شدن حیوانات را کاهش داد.

هزینه حمل حیوانات با هواپیما

نظارت بر حمل حیوانات

 

نظارت و کنترل در حمل حیوانات

معمولاً افراد، یا سازمان‌ها و شرکت‌های هواپیمایی قبل از اینکه بتوانند حیوانات زنده را از طریق هوایی منتقل کنند، باید مجوزهای مورد نیاز را از یک مقام ذی‌صلاح دریافت کنند. چنین مجوزهایی به طور معمول محدود به دوره زمانی خاص بوده و باید تمدید شوند. پرسنلی که در حمل و نقل حیوانات زنده مشارکت دارند، باید برای انجام مسئولیت‌های خود مطابق با مقررات ملی و بین‌المللی، آموزش کافی و مناسب دیده باشند. 

این پرسنل عبارتند از: کارکنان زمینی، کاپیتان هواپیما، خدمه هواپیما و مهمان‌دار حیوانات. بعضاً، در صورت مجاز بودن یکی از اعضای هواپیما نیز می‌تواند وظایف خدمه را انجام دهد. اما ممکن است احراز صلاحیت مجدد او لازم باشد.

 اسناد مناسب در نظارت بر حمل و نقل ایمن حیوانات زنده ضروری است، این ها معمولاً شامل موارد زیر می شود: گواهینامه‌ها، فرم‌های اعلامیه، گزارش سفر و برچسب‌گذاری جعبه.

 

تصادف و حوادث

 

 

 

تصادفات و حوادث 

هواپیمای HL-7601 در حال انجام یک پرواز حمل و نقل هوایی تجاری (بار) از فرودگاه شیکاگو اوهار به فرودگاه ملی بروکسل بود و 390 راس گاو روی عرشه اصلی را با خود حمل می کرد. این هواپیمای در حال پرواز در FL340 بر فراز دریای ایرلند بود که خدمه اخطار FIRE MN DECK AFT را دریافت کردند. یکی از اعضای خدمه به عرشه اصلی رفت، اما هیچ نشانی از دود و آتش نبود. خدمه مشکوک بودند که اخطار نادرست است، اما تصمیم گرفتند این روش را در کتابچه راهنمای سریع “سرکوب محفظه محموله اصلی عرشه” انجام دهند که شامل: ماسک اکسیژن دادن و شروع فشار خون پایین کابین و پایین آمدن سریع آن بود. خدمه در فرودگاه هیترو لندن ناخواسته فرود آمدند، جایی که نیروهای اورژانس با هواپیما هیچ دلیلی از دود یا آتش سوزی پیدا نکردند. خلبان معتقد است که وجود گاوها منجر به رطوبت بالاتر از حد معمول می‌شود و این دلیل هشدار دود و آتش بوده است.

همانطور که در این مطلب گفته شد عوامل بسیار زیادی در بحث حمل حیوانات زنده بصورت هوایی وجود دارد و بهترین و مطمئن ترین کار برای انتقال حیوانات استفاده از بهترین شرکت های حمل هوایی است که بدون واسطه این کار را انجام می دهند و سابقه خوبی دارند.

شرکت همراه دژ با داشتن مجوز رسمی و قانونی  از سازمان هواپیمایی کشوری، می تواند حیوانات شما را در امنیت و آسایش به مقصد مورد نظر حمل کند