حمل و واردات کالا از کره جنوبی به ایران

واردات کالا از کره جنوبی در سال‌های گذشته کاهش شدیدی داشته است ولی این امر تنها به‌خاطر تحریم شرکت‌هایی مثل سامسونگ و ال‌جی از سوی ایران است. در دیگر محصولات و برندها این کشور هنوز یک مبدأ مهم وارداتی برای ایران به‌حساب می‌آید. در ادامه مقدمه‌ای در خصوص مراحل واردات کالا به ایران با اطلاع شما بازرگان و مخاطب عزیز می‌رساند.

مراحل واردات کالا از کره جنوبی

باتوجه‌به بالا بودن دیوار تعرفه‌ای و گران بودن واردات کالا در کشورمان، لازم است کسانی که می‌خواهند به امر واردات کالا بپردازند، یک سری اطلاعات کاربردی داشته باشند. به همین دلیل در ادامه مراحلی را که باید برای واردات یک کالا طی کرد بیان خواهیم کرد.

تفاوتی ندارد که تاجر خارجی بخواهد کالا وارد کند یا تاجر ایرانی؛ درهرصورت این مراحل باید به‌قرار زیر طی شود:

انتخاب کالا

اولین مرحله برای واردات کالا یا خدمات این است که شخص خارجی که می‌خواهد کالا وارد کند و یا بازرگان ایرانی، بازار کشور را مورد بررسی قرار دهد و تحقیق کند که بازار به چه کالایی نیاز دارد و چه زمانی موعد واردات آن کالا یا خدمات رسیده است.

خارجی‌ها برای واردات کالا به کشور باید مطالعات گسترده‌ای انجام دهند و با درنظرداشتن معیارهایی کالای موردنظر خود را برای واردات انتخاب کنند. این معیارها عبارت هستند از:

  1. عواملی که به خود خارجی یا بازرگان ایرانی ربط دارد مثل توانایی فروش، کیفیت بسته‌بندی و برچسب‌زنی، مقدار درصد سودی که به کالا اضافه می‌گردد و…
  2. عواملی که به محیط رقابتی و بازار آن کشور مرتبط است مانند: بازار هدف، سبک زندگی مصرف‌کنندگان، حداقل مقدار سفارش محصول، مقدار نیاز مصرف‌کننده و…
  3. عواملی که به قوانین و مقررات واردکننده یک کشور ارتباط دارد مانند اخذ مجوزهای لازم برای واردکردن یک کالا، قوانین و آیین‌نامه‌های مربوط به ورود آن کالا، میزان ارزش گمرکی و حقوقی که برای ورود آن کالا وجود دارد و مواردی ازاین‌قبیل.
  4. مواردی که در انتخاب تأمین‌کننده تأثیر دارد، به‌عنوان‌مثال شهرت و موقعیت در صنعت، توانایی تولید، مجوزها و ضمانت‌نامه‌ها، موقعیت مالی، موعد تحویل، روابط سیاسی و اقتصادی میان کشور واردکننده و مقصد، خدمات پس از فروش و مانند آن.

به‌صورت کلی می‌توان این‌چنین گفت که هر بازرگانی که بخواهد کالا وارد کند، خود باید تشخیص دهد که نیاز بازار چیست و چه کالایی باید وارد کند.

ساعات اداری:

ساعات غیر اداری:

مکاتبه و مذاکره

دومین مرحله برای بازرگانان ایرانی و خارجی‌هایی که می‌خواهند کالا وارد کنند، پس از انتخاب کردن کالا یا خدمات، جمع‌آوری اطلاعات از مراجع مختلف برای نحوه بازاریابی آن کالا و پیداکردن بازار مناسب برای فروش آن است. برقرار کردن ارتباط میان فروشنده و خریدار مهم‌ترین اصل در بازاریابی یک محصول است و از طریق مکاتبه و مذاکره با بازرگانان و بازاریابان در این زمینه امکان‌پذیر است. این کار باعث می‌شود تبلیغ کالای وارد شده توسط اشخاص مجرب و متخصص صورت بگیرد و در نتیجه بازدهی بیشتری هم داشته باشد.

دریافت پروفرم

بازرگانان برای ورود کالا به ایران بعد از آن که کالا را انتخاب کردند و مکاتبات و مذاکرات لازم را برای فروش آن انجام دادند، لازم است تا اقدامات لازم را برای دریافت پروفرما انجام دهند. پروفرما به سندی گفته می‌شود که در معامله بین‌المللی صادر می‌شود و شرایط معامله در آن نوشته شده است. از این سند در مراحل متعددی همچون اخذ مجوز ثبت سفارش، گشایش اعتبار سندی و ترخیص کالا استفاده می‌شود.

اخذ مجوز ورود

چهارمین مرحله برای واردکردن کالا توسط خارجی‌ها و یا بازرگانان ایرانی این است که مجوزهای لازم برای ورود و ثبت سفارش آن کالا را دریافت کنند. برای اخذ این مجوزها باید به وزارت صنعت و معدن و تجارت که به‌اختصار وزارت صمت نیز گفته می‌شود مراجعه نمایند.

پرداخت بین‌الملل

پس از آن که مجوزهای لازم برای ورود و ثبت سفارش کالا دریافت شد، نوبت به انتقال پول و کالا می‌رسد. برای انتقال پول 4 روش پیش روی واردکننده وجود دارد که عبارت هستند از: تجارت بر مینای تجارت باز، پیش‌پرداخت، برات و در نهایت اعتبار اسنادی. البته باید توجه داشت که پرداخت از طریق هر یک از این روش‌ها نکات مخصوص به خود را دارد.

بیمه حمل‌ونقل کالا

زمانی که می‌خواهید کالایی را وارد ایران کنید، پیش از آن بهتر است اقدام به بیمه کردن آن کالا کنید و از خدمات یک شرکت بیمه‌گر در این زمینه استفاده کنید.

حمل‌ونقل بین‌الملل

هفتمین مرحله برای ورود کالا توسط خارجی‌ها و یا بازرگانان ایرانی این است که کالا را از طریق یک شرکت حمل و نقل بین‌المللی وارد کشور کنند. لازم به ذکر است شرکت حمل‌کننده باتوجه‌به قوانین اینکوترمز انتخاب می‌شود.

شرکت همراه دژ ایرانیان با داشتن مجوز فعالیت خدمات بار از سازمان هواپیمایی کشوری و پرسنل کارآزموده کالای شما را در کمترین زمان ممکن و با معتبرترین شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی از کره جنوبی به ایران حمل می‌کند.

آشنایی با جغرافیای جمهوری کره

پایتخت این کشور، شهر سئول است و پرجمعیت‌ترین شهرهای آن شامل بوسان، دائگو ، اینچئون و کوانجو می‌شود. جمهوری کره بخش جنوبی شبه‌جزیرهٔ کره را در بر می‌گیرد، که تقریباً ۱۱۰۰ کیلومتر طول دارد. این شبه‌جزیرهٔ کوهستانی از غرب در کنار دریای زرد و از شرق در مجاورت دریای ژاپن(دریای شرق) قرار دارد. در جنوب این شبه‌جزیره، تنگهٔ کره و دریای جنوب چین واقع شده‌اند.

کل مساحت کشور، ۱۰۰٬۲۱۰ کیلومتر مربع است. کرهٔ جنوبی را می‌توان به چهار منطقهٔ کلّی تقسیم کرد: منطقهٔ شرقی که دارای رشته‌کوه‌های مرتفع و ساحل مسطح است، منطقهٔ غربی با ساحل سطح و وسیع که حوزهٔ آبگیر رودخانه‌ها است و دارای تپه‌های دوار می‌باشد، منطقهٔ جنوب  غربی با کوه‌ها و دره‌ها، و منطقهٔ شمال شرقی که حوزهٔ وسیع رودخانهٔ ناک‌دونگ است. بندرهای مهم کرهٔ جنوبی عبارت‌اند از: بوسان در ساحل دریای ژاپن و اینچئون در ساحل دریای زرد. بر اساس آخرین تقسیمات کشوری، کرهٔ جنوبی از ۹ استان و ۲ شهر ویژه تشکیل گردیده که زیر نظر فرماندار انتصابی دولت مرکزی اداره می‌شوند.

لیست مهم‌ترین کالاهای واردات از کره

مهم‌ترین و معروف‌ترین اجناس و کالاهای وارداتی از کره جنوبی عبارت‌اند از:

  1. لوازم‌خانگی برقی و غیر برقی
  2. انواع خودرو، قطعات و لوازم جانبی آنها
  3. ماشین‌آلات صنعتی
  4. قطعات ماشین‌آلات صنعتی
  5. تلفن‌های هوشمند، لپ‌تاپ، تبلت و قطعات مربوطه
  6. انواع مختلف دوربین‌های عکاسی و فیلم‌برداری
  7. انواع کشتی‌های غول‌پیکر و کوچک و لوازم مهم و کاربردی در صنعت کشتی‌سازی
  8. محصولات آهنی و فولادی
  9. تجهیزات و لوازم مهم و کاربردی مخابراتی
  10. مواد خام اولیه برای کارخانه‌های تولیدکننده کالا و محصولات
  11. پلی‌اورتان
  12. انواع و اقسام وسایل و تجهیزات موتوری

شرکت همراه دژ ایرانیان با داشتن پروانه فعالیت خدمات بار از سازمان هواپیمایی کشوری توانایی قابل‌قبول و پل‌های ارتباطی خوبی در کره جنوبی داشته و بنابراین این امکان فراهم است که بتواند کالاهای خریداری شده شما را با مناسب‌ترین قیمت و در سریع‌ترین زمان ممکن به ایران و دیگر کشورهای منطقه وارد کند.

ساعات اداری:

ساعات غیر اداری:

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *